Love Padlock.. The Fence at Namsan Tower Seoul.

Di Seoul.. ada satu tempat yg lagi populer akhir2 ini. Yaitu Namsan Tower.. Fence of Namsan Tower untuk lebih tepatnya. :P

Yang menarik disini banyak banget gembok yg dipasang dipagar tower tsb. Gembok itu dipasang ama para remaja yg berpasang2an buat ekresikan rasa cinta mereka untuk everlasting love secara simbolis.

Yg gw masih bingung tu kalo mereka bubaran gimana ya? dan itu abis pasang gembok dkemanain?

Yg membuat gw tertarik disitu ada satu gembok berbentu Smiley.. ;)

Dan tempat simbolis ini ternyata bukan hanya ada di Seoul aja. Russia, Jepang, China, Australia dan beberapa tempat lain juga mempunyai tempat yg sedikit banyak mirip dengan disini.

About these ads
Categories: Journey | 3 Comments

Post navigation

3 thoughts on “Love Padlock.. The Fence at Namsan Tower Seoul.

  1. Kleopas Danang

    Namsan Tower is one of my favorite place in Seoul, and I believe that there is no place in the world that can replace the fence of Namsan Tower. Korean tourism destination is mostly inspired by its romantic story behind it. Have you gone to Nami island yet? Next time you visit in autumn you should go there mas! Hehe it’s the shooting place of Winter Sonata :)

  2. Kleopas Danang

    Namsan Tower is one of my favorite place in Seoul, and I believe that there is no place in the world that can replace the fence of Namsan Tower. Korean tourism destination is mostly inspired by its romantic story behind it. Have you gone to Nami island yet? Next time you visit in autumn you should go there mas! Hehe it’s the shooting place of Winter Sonata :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com. The Adventure Journal Theme.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 43 other followers

%d bloggers like this: